Jag har under de senaste månaderna suttit och sökt av nätet efter olika product feed-script som fungerar med WordPress. Det finns otroligt många dåliga, och alldeles för många som är låsta och inte har stöd alls för svenska affiliatenätverk.

Men så stötte jag på DataFeedr. Själva systemet fastnade jag för direkt efter att ha testat det lite så jag kontaktade dem och frågade om vi kunde samarbeta för att få in fler Svenska affiliatenätverk och det var de jätteintresserade av så nu finns förutom Tradedoubler och Webgains nu även Adrecords samtliga annonsörer med product feed.

Det fungerar som så att du ”bygger” allt via en webbaserad kontrollpanel och uppdaterar och importerar sedan allt via din WordPress-adminpanel. Väldigt enkelt och smidigt. Nedan bjuder jag på ett par screenshots och förklaringar ur systemet.

I ett av de första stegen väljer du lätt vilka affiliatenätverk du vill jobba med för den specifika sajten och sen får du möjligheten att klicka i vilka nätbutiker du vill hämta feed från.

I steget efter så anger du ditt kanal-id (Adrecord) eller affiliate-id för respektiva affiliatenätverk.

Att söka efter produkter att importera till din ”butik” är jättesmidigt. Du kan t.ex. söka på ett eller flera sökord så visas alla produkter som innehåller det. Du kan sedan spara en sökning som en kategori på sajten eller välja produkter att stoppa in en specifik kategori.

Under sidorna ”View” hanterar du lätt var information, text och produkter ska visas på din sajt.

Så här ser det ut när du jobbar i verktyget inne i WordPress. Egentligen bara en knapptryckning som behövs så uppdateras alla produkter och inställningar du gjort i kontrollpanelen.

För ett exempel på en sajt jag håller på att bygga med DataFeedr så kan du kolla på Klänningar.

Fördelar med DataFeedr

  • Bra och lyhörd support.
  • Stöd för flera Svenska affiliatenätverk så som Adrecord och Tradedoubler.
  • Du behöver inte kunna programmera själv. Installera bara ett WordPress-plugin och sköt sedan allt via en kontrollpanel.
  • Ständig utveckling av systemet och de är villiga att ta emot önskemål på nya funktioner för framtida releaser.
  • Prisvärt. Från endast 193 kr till 694 kr i månaden. Det största paketet ger dig tillstånd till att använda systemet på hur många sajter du vill.

För dig som är intresserad av att testa på DataFeedr så kan du göra det med 30 dagars pengarna tillbaka-garanti. Alltså, helt riskfritt och du är snabbt igång med din första sajt.

 

http://www.datafeedr.com/affiliates/jrox.php?id=2284

Relaterade sökord: , , , , , ,